GISSER Collectie

Dè huiscollectie van de juwelier. Met een uitgebreid assortiment aan sieraden, verkrijgbaar op de meest uiteenlopende maten is de GISSER Collectie de one-stop-shop voor juweliers. De grootste eigen ontworpen én geproduceerde collectie zilveren sieraden in Nederland is daarnaast ook compleet verkrijgbaar in het 14karaats goud!

INFINITOIS

Onder de pay-off 'Amour sans fin' (eindeloze liefde) brengt dit Parijse sieradenmerk gerhodineerd zilveren sieraden voor de modebewuste vrouw van nu. De sieraden van INFINITOIS zijn ingetogen, tijdloos en stijlvol. Gelijk aan de kledingstijl van de inwoonster van de Franse hoofdstad. Met een inventief displayconcept en stijlvolle marketingcampagne is INFINITOIS een ware toevoeging voor het assortiment van de juwelier.

ENGELSRUFER

Dit Duitse sieradenmerk is bij onze Oosterburen een ware hit! Sieraden met een verhaal past helemaal in de trend van nu. Het merk biedt een uitgebreid variété aan sieraden, allen onder het thema van gelukssymbolen. De zilveren sieraden zijn af te stijlen bij iedere outfit, er is een modekleur voor iedere dame. Daarbij wordt de complete collectie ook in geel- of roségouden plating aangeboden.

engelsrufer-weiss.png
balance_en-2.jpg