GISSER staat garant voor een unieke manier van samenwerken met partners in de juwelenindustrie. Niet voor niets betekent GISSER in het Nederlands dan ook 'slimmer' of 'intelligenter'. Een perfect uitgangspunt voor de samenwerking tussen afnemer en leverancier, zeker in de steeds veranderende economische omgeving waarin juweliers zich bevinden.

Door te bieden wat de klant nu nodig heeft én wat de consument morgen wenst, is GISSER een waardevolle partner voor juweliers, trend stores en warenhuizen in Nederland en overige landen in Europa.

GISSER voert een hoogwaardige en uitgebreide collectie sieraden, vervaardigt in gerhodineerd sterling zilver en 14karaats goud. De hoogwaardigheid wordt gewaarborgd doordat alle sieraden worden ontworpen, in het stijlvolle Italië, in de GISSER ontwerp studio. De producten worden vervolgens in eigen beheer geproduceerd. Hierdoor kan op een constante basis de juwelier vertrouwen op een juist sieraden aanbod.

Naast groothandel van de huiscollectie en zelf ontwikkelde merken, is GISSER ook importeur en distributeur van het succesvolle Engelsrufer. Het Duitse sieradenmerk dat unieke, fashionable sieraden verbindt met de begeleiding die beschermengelen bieden.

vgspp06.jpg
n1029.jpg